ویژگی های فوق تخصص خوب دیابت به طور کلی چه مواردی را شامل می شود؟
پزشک برای درمان بیماری های افراد به فعالیت های پزشکی مشغول هستند، این فعالیت و نحوه آن تأثیر بسیار زیادی در روحیه بیمار دارد، به طور کلی یک بیمار با هر نوع بیماری که به آن مبتلا شده باشد تحت تأثیر رفتار پزشک خود قرار می گیرد و در صورتی که پزشک وی فردی مجرب، دلسوز، مهربان و متعهد باشد در بهبود بیماری وی بسیار تأثیر گذار است.زمانی که یک پزشک علاوه بر مهارت های دقیق تخصصی و فوق تخصصی پزشکی از اخلاق و منش بالایی برخوردار باشد می توان به بهبود هر چه سریع تر بیماران امید وار بود و در راستای سلامت جامعه انسانی گام های بلندی برداشت. یک پزشک خوب و متعد باید بتواند علم درمانی خود را برای تمام افرادی که نیازمند کمک وی هستند را به کار ببرد و بدین وسیله رضایت بار تعالی را برای خود کسب نموده و درجات و منزلت انسانی را در ذهن مراجعین خود داشته باشد.
صداقت
یکی از ویژگی های یک دکتر فوق تخصص دیابت خوب، صداقت است، صداقت عامل اصلی در جذب مخاطب است و بیشترین تأثیر را در افراد خواهد داشت، زمانی که یک دکتر فوق تخصص دیابت بتواند با فروتنی تمام، به مدارای بیمار خود همت گمارد می توان گفت حس اعتماد را برای خود از سوی بیمار مراجعه کننده، کسب نموده است. یک دکتر فوق تخصص دیابت خوب باید با بیمار خود رابطه ای دوستانه و صمیمی ایجاد نماید به گونه ای هر یک در جایگاه خود بتوانند برای بهبود بیماری مثمر ثمر باشند و توانایی اصول اخلاقی، حس یک دلی، بردباری و اشتیاق و انرژی را داشته باشند. یک دکتر فوق تخصص دیابت باید بتواند با عدل عدالت نسبت به بیمار خود برخوردی مهربان و عاقلانه داشته باشد و در روند درمان وی، منصفانه به حرف های وی گوش کرده و قضاوت های درستی از آن به دست آورد و برای بررسی های بعدی آن را به کار گیرد. یک دکتر فوق تخصص دیابت خوب باید راز دار باشد و صحبت های بیمار خود را به عنوان راز در نزد خود نگه دارد و بدین وسیله حس اعتماد مخاطب خود را افزایش دهد و به دنبال آن اعتبار شخصی خود را دو چندان جلوه گر نماید. زمانی که یک دکتر فوق تخصص دیابت خوب روشنفکر باشد می تواند یک محقق منصف باشد که اطلاعات زیادی را خواهد داشت که برای درمان بیماری راهکار های خوبی را قادر است ارائه دهد. یک دکتر فوق تخصص دیابت باید هر لحظه آماده یادگیری و افزایش علم در حوزه خود باشد و سعی و اهتمام خود را برای بروز کردن اطلاعات پزشکی لازم به خرج دهد و علم خود را برای رفاه بیشتر بیماران به کار ببرد. اگر یک دکتر فوق تخصص دیابت در درمان بیماران فقیر سخاوتمند باشد می تواند با افکار نو با خوش بینی و هوشیاری و صبوری به درمان وی اقدام نماید و در این راستا با واقع بینی کامل و عاری از خود پرستی و عجب رفتار های منطقی و معقولی از خود نشان دهد. چنانچه یک دکتر فوق تخصص دیابت فردی خونسرد باشد می تواند در تسلی دادن به دل بیمار با مهارت بالای ارتباطی، دلسوزانه و خلاق به مداوای بیمار بپردازد در این راستا نیاز است که با ایمان و با شهامت باشد. اگر یک دکتر فوق تخصص دیابت خود پرست باشد نمی تواند وظایف محوله را به خوبی به انجام برساند، حذف خود بینی و خود پرستی عاملی است که پزشک را محبوب کرده و خاطره درمانی خوبی را برای همیشه در ذهن مخاطب ایجاد می کند. زمانی که یک دکتر فوق تخصص دیابت خوب بتواند علم و تعهد خود را در راستای حس هم دردی با بیمار نشان دهد می تواند نگرش ها، نگرانی ها و استرس های بیمار خود را به درستی تشخیص دهد و برای مداوای وی تدابیر مناسب را به کار گیرد. احترام به بیمار به نوعی نشان از ادب و شخصیت فردی است که علم زیور آن است، بیمار در زمان مشاهده احترام از سوی پزشک می تواند به درمان خود امید وار باشد و برای لحظاتی که با پزشک معتمد خود وقت تعیین کرده است ارزش قائل باشد. نکته مهم دیگر از ویژگی های یک دکتر فوق تخصص دیابت آن است که در درمان بیماران خود بتواند از تکنیک ها و تکنولوژی های به روز دنیا استفاده نماید و همواره روش ها و دستگاه جدید را برای درمان به کار گیرد و بدین وسیله به سرعت درمان کمک نماید.
بهترین دکتر فوق تخصص دیابت در حوزه تخصص غدد چه دوره های پزشکی خاصی را آموزش دیده است و کدام ابهامات را درمان می کند؟
بهترین دکتر فوق تخصص دیابت در تشخیص و کنترل بیماری های دیابتی برخی از مدارک پزشکی خاص را در حوزه تخصص غدد آموزش دیده است که هر یک از این دوره ها برای تشخیص دقیق تر این بیماری مبهم یعنی بیماری غدد و دیابت بسیار اثر گذار است این دوره های پزشکی عبارت هستند از دوره عکس برداری تیروئید و تجزیه و تحلیل آن، دوره غدد بالینی، دوره غدد درون ریز و ژنتیک، دوره مفاهیم غدد مولکولی و در نهایت دوره تومور های غدد درون ریز که همگی در راستای بیماری های دیابتی تعریف شده اند.توجه داشته باشید افرادی که دارای بیماری های قلبی هستند و یا حتی با طور خفیف ناراحتی های قلبی دارند و یا میزان قند خون آن ها در تولید هورمون انسولین پایین است از دسته افرادی هستند که برای ابتلا به بیماری های غدد و دیابت باید بیشتر مراقبه داشته باشند.

نکته مهم
نکته مهم در این باره به رفع ابهامات پیچیده در هاله ای انبوه سئوالات بدون جواب بیماری های دیابت و غدد وجود دارد که تخصص های لازم با کسب دوره های مذکور می تواند در تشخیص و کنترل این بیماری مزمن و مبهم مؤثر باشد و درمان های تعادل هورمون را با توجه به دارو های جدید میسر می سازد. امروزه در علم پزشکی داروی های متعددی برای درمان انواع بیماری های غدد و دیابت وجود دارد که تجویز صحیح هر دارو بعد از بررسی های دقیق بیمار از سوی پزشک متخصص قابل تجویز خواهد بود به گونه ای که مصرف اشتباه یک دارو ممکن فرد را به بیماری دیگری مبتلا سازد و یا آن که تشدید بیماری فعلی وی را بیشتر نشان دهد. برای اطلاع دقیق از این بیماری و انواع آن توصیه می شود با دکتر فوق تخصص دیابت خوب مشاوره نمایید و راهنمایی های لازم برای تشخیص و درمان آن بیماری ها را به کار ببرد و بر اساس معالجات مطرح شده از سوی پزشک غدد به بهبود بیماری خود بپردازد.
روش های ارتباط پزشک با بیمار به چند مدل تقسیم می شود و ویژگی های فوق تخصص خوب دیابت در منظر عام و عموم بیماران چیست؟
به طور کلی می توان سه مدل را به عنوان روش های ارتباط پزشک با بیمار نام برد که برای درمان بیماری تأثیر گذار است این سه مدل عبارت هستند از مدل فعال – نا فعال، مدل هدایت – همکاری و مدل مشارکت دو طرفه، این سه مدل به همکاری های پزشک و بیمار اشاره می کند و بیان می دارد که چگونه یک پزشک می تواند اخلاق پزشکی خود را به خوبی و در راستای بهبود بیمار خود به کار ببرد. در منظر عمومی و تمام بیماران در هر حوزه ای از سلامت این تدابیر نیاز است که به کار گرفته شود تا پزشک از ذهنیت مطلوبی در میان افراد بهره مند باشد، به عبارت کلی می توان تصویر یک پزشک را برای گروهی از اقشار اعم از خانواده، دوستان و همکاران چنین دانست که باید در روابط، خوشی ها و ناخوشی ها و تمامی امید ها و ترس ها احاطه داشته و دامن گستری حوزه اخلاقی وی به شیوه مطلوب در ذهن افراد نقش بندد. توجه داشته باشید پزشکانی که با بی توجهی تنها برای کسب درآمد و رفاه مالی به مداوای بیمار می پردازند هیچ جایگاهی انسانی در ذهن افراد و مراجعین ندارند و نمی توانند به مقبولیت خود در میان عموم افراد امیدوار باشند.
بی توجهی پزشک
اگر در حین معالجه، بیمار احساس نماید که از احترام برخوردار نیست و با بی توجهی از سوی پزشک مواجه شده است شاید دیگر رغبتی به درمان نداشته و از مراجعات بعدی خود اکراه نماید از این رو نه تنها پزشک بیمار خود را از دست می دهد بلکه ذهنیت بد خود را در ذهن افراد به جای می گذارد که خالی از تنفر نیز نخواهد بود. در خصوص طبابت باید بدانید که پزشکی که بتواند هنر و حرفه خود را به صورت ژرف و عمیق در مقام یک انسان برای بیمار خود نشان دهد می تواند به درک عمیق و همدردی کامل برسد و دانش کافی خود را به کار ببرد تا برای مداوای بیمار اقدام لازم را انجام دهد. زمانی که پزشک بی حوصله باشد و با بی تفاوتی از سخنان بیمار خود بگذرد شاید دیگر نتواند گام های بعدی را به صورت درست برای درمان بیماری مراجعه کننده به کار برد و از این رو به یک پزشک کم تجربه یا بی تجربه شناخته می شود.
وقت کافی
یک پزشک خوب باید برای بیماران خود وقت کافی اختصاص دهد تا بدین وسیله به صحبت ها و سخنان آنان گوش دهد و درمان را بر اساس نیاز فعلی بیمار به بکار برد و از خشونت و بی توجهی نسبت به بیمار خودداری نماید البته داشتن این ویژگی مربوط به ویژگی های ذاتی پزشک است که به صورت فطری در وی نهادینه شده است. زمانی که یک پزشک بتواند بدون توجه به موقعیت اجتماعی و اقتصادی بیمار به مداوای وی بپردازد در ذهن افراد جایگاه بالایی داشته و به نوعی یک پزشک مردمی به شمار می آید و صداقت رفتار و گفتار وی همه را مجذوب خود خواهد کرد. زمانی که یک پزشک فوق تخصص دیابت خوب بتواند با دلسوزی و خیر خواهی به سخنان بیمار خود گوش دهد علاوه بر نشان داده تجربه در برقرار ارتباط علمی خود را نیز در بیان توصیه های خود به نمایش خواهد گذاشت. درک بیمار و همدلی با وی در پرداخت هزینه های درمان نیز نکته دیگری است که باید به آن توجه نشان داد، طبق یافته ها نشان می دهد این گزینه بیش از هر گزینه دیگری در مقبولیت پزشک مؤثر است و می تواند به عنوان یک صفت عالی از پزشک در بیمار وجود داشته باشد و مهارت وی را با اخلاق نیکو به نمایش بگذارد، داده های آماری زیادی توصیف خود را برای پرسش های بیماران دنبال کرده است و این نتیجه را با اثبات کامل به عنوان یک عامل مهم نشان داده است.
همراهی پزشک
همراهی پزشک و دکتر فوق تخصص دیابت خوب می تواند با بیمار به گونه ای باشد که بیمار سعی نماید لحظات درمان را با جدیت کامل دنبال کرده و بر اساس موارد لازم پیگیری امور را به خود بیمار نیز محول نماید تا بدین وسیله بیمار را در بهبود بیماری وی یاری رسانده باشد. لازم به ذکر است که نکات مطرح شده می تواند تنها بخشی از ویژگی های یک پزشک خوب محسوب شود و بسیاری موارد هم باشند که آن ها را در این بخش بیان نکرده باشیم اما این عبارت به این جا ختم نمی شود و همه آن ها حول یک محور خواهد چرخید. این محور نقطه عطفی است که به عنوان مرکز انسانیت می توان از آن نام برد، این مرکز نقطه مکارم اخلاقی است که پزشک باید داشته باشد، از آن جا که تخصص یک پزشک تنها به علم وی خلاصه نمی شود و به تخصص های انسانیت آن نیز ارتباط نزدیک دارد باید به جرأت گفت که اعمال یک پزشک با عمر و جان انسان گره خورده است از این رو پزشکی یکی از مشاغل حساس و حیاتی در ارتباط با جامعه انسانی است که باید در نقطه مثبتی از عقل و تدبیر قرار گرفته باشد.

دکتر متخصص غدد کیست و چه افرادی باید به وی مراجعه داشته باشند؟
دکتر متخصص غدد یک پزشک متخصص و آموزش دیده در حوزه بیماری های غدد و متابولیسم است، این پزشک درمان بسیاری از بیماری های ناشی از غدد را آموزش دیده و راهکار های جالبی برای آن دارد. در واقع پزشک متخصص غدد برای بازگرداندن تعادل هورمون در بدن پیشنهادات علمی و عملی را به بیماران خود می دهد زیرا عدم تناسب هورمون در بدن هر فرد منجر به بیماری های متعدد از جمله کم کاری تیروئید می شود.
علاوه بر بیماری کم کاری تیروئید بیمار های دیگری هستند که نیاز به درمان غدد دارند و شامل اسامی ذیل می باشند:
بیمارانی که دچار اختلالات غدد درونی ریز هستند این نوع اختلال بیشتر در کودکان دیده می شود و باعث می شود که روند رشد کودک کاهش یابد و برای بلوغ و رشد اندام به مشکلات عدیده ای مبتلا گردد.

افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند و یا به عبارت دیگر دارای کلسترول بالا، تری گلیسیرید و یا فشار خون بالا هستند نیز باید به متخصص غدد مراجعه نمایند. مردانی که برای ناباروری و کنترل سطح تستوسترون نیاز به کنترل سلامت دارند نیز باید به پزشک غدد مراجعه کنند. افرادی که دارای اختلالات هیپوفیز، اختلالات آدرنالین یا اختلالات تیروئیدی هستند نیز به متخصص غدد و متابولیسم نیاز دارند. اشخاصی که وزن بالا دارند و یا عبارتی چاق هستند میزان سوخت و ساز بدنشان بسیار کم بوده و به سرعت به دیابت مبتلا خواهند شد که باید برای پیشگیری و درمان به متخصص غدد مراجعه نمایند. تمام زنان در زمان یائسگی، ناباروری و برخی از مشکلات قاعدگی برای سلامت جسمی خود باید به پزشک متخصص غدد و متابولیک مراجعه داشته باشند. بیماری های متابولیک و ارثی یا بیماری های غدد فوق کلیوی نیز مبتلایان اصلی به بیماری قند هستند که برای تشخصی و درمان به پزشک متخصص غدد نیاز دارند. پوکی استخوان و سلامت استخوان برای درمان نیاز به پزشک غدد دارد. مبتلایان به دیابت، چاقی و بیماری های تیروئید نیز باید به پزشک غدد مراجعه کنند. افرادی که دچار اختلالات چربی خون و یا اختلالات قائدگی و پرمویی هستند برای درمان به پزشک غدد نیاز دارند. جهت تعیین جنسیت، بلوغ های زود رس و یا در رس مراجعه به پزشک متخصص غدد ضرورت دارد. اشخاصی که بیماری های غدد جنسی و دستگاه تناسلی دارند نیز نیاز است که که از تخصص پزشک غدد و تیروئید بهره ببرند. افرادی که بیماری های غدد هیپوفیز دارند و یا ایهام تناسلی و بیماری های غدد فوق کلیوی دارند باید به متخصص غدد مراجعه کنند. در حقیقت می توان گفت حیطه درمان غدد برای تمامی افراد اعم از زنان، مردان و کودکان را شامل می شود و درمان های لازم برای آنان بهتر است قبل از شیوه بیماری باشد زیرا درمان در آن زمان آسان تر است و بهبودی بیشتری را به همراه خواهد داشت. توصیه مهمی که به افراد می شود آن است که تست غدد خود را در بازه های زمانی حداقل 6 ماه انجام دهند و برای پیشگیری از هر نوع بیماری مرتبط با غدد اقدام لازم را انجام دهند و سلامت کامل خود را با تست های اعلام شده از سوی متخصص غدد تضمین نمایند.
بهترین دکتر فوق تخصص دیابت چه عواملی را در بروز دیابت نوع 2 برای پیشگیری از بیماری قند معرفی می کند؟
بهترین دکتر فوق تخصص دیابت در تشخیص بیماری قند بسیار ماهر بوده و با عوامل بروز این بیماری آشنایی دارد، دکتر فوق تخصص دیابت می داند که نوع 2 دیابت یک بیماری بسیار وخیم است و باید افراد از رسیدن به این مرحله با رعایت موارد پیشگیری و کنترل آن خود را نجات بخشند. دکتر فوق تخصص دیابت به افرادی که بیماری قند دارند توصیه می کند که از کم تحرکی، وزن زیاد، فشار خون بالا و میزان چربی بالا خودداری نماید و اندازه گیری های لازم را با دستگاه های مخصوص در تشخیص دیابت مورد سنجش و پایش قرار دهند. توصیه مهمی که دکتر فوق تخصص دیابت به این دسته از افراد دارد آن است که در پیشگیری، کنترل و درمان این بیماری تمام دقت، تلاش و همت خود را به خرج داده تا از ورود به مراحل سخت و طاقت فرسای دیابت نوع 2 پیشگیری نمایند. به عبارتی دیگر باید گفت بیماری دیابت نوع 2 بیشتر در افرادی که پوست تیره دارند و یا افرادی که در خانواده خود بیماری دیابتی دارند خطر ابتلا به آن بسیار زیاد تر است، شاید هم دلیل دیگر در ابتلا به این بیماری افزایش سن باشد، همچنین بیماری دیابت نوع 2 در میان زنان به نسبت مردان بیشتر بوده و باید تحت مداوای جدی خود قرار گیرند.
جهت مشاوره رایگان و درمان می توانید با ما تماس بگیرید
با ما در تماس باشید